2011-02-19 | 14:30:59

justin besatt av D&G nuförr tiden?


Om du tror att Justin Bieber har sökt extra snygg på röda mattan sistone, att eftersom den 16-åriga popstjärnan har burit Dolce & Gabbana nästan uteslutande åt alla hans stora evenemang.
Vi vet JB älskar sin hi-tops och streetwear, så såg honom skakar lyx etiketten kläder har vi undrar ... är Justin kommer att Dolce & Gabbana nästa talesman? 

Nyligen bar Biebs en klassisk svart D & G smoking till Golden Globe den 16 januari, där han presenterade en utmärkelse med Hailee Steinfeld. Sedan visade Justin fram till New York City premiären av "Never Say Never" den 2 februari, i en annan svart ensemble, inklusive en lila fluga och slick D & G skinnjacka. 
Även när sångaren dök med "Saturday Night Live" för en överraskning utseende den 5 februari, bar han fortfarande ledig blindgångare artighet av D & G. Sedan är det bara några dagar senare, slog JB Los Angeles premiären av hans 3D-film i en lila sammet tux av modehuset. 

Justin rockade en benvit D & G smoking till den 53: e årliga Grammy Awards den 13 februari, toppad med en svart fluga och vita sneakers, naturligtvis. Sedan två dagar senare bar han D & G när han belönades med de bästa internationella genombrott lagen tilldelning på Brit Awards. Hans London "Never Say Never" Premiären var den 16 februari och han bar D & G då också. Så, som ni kan se har den popstjärnan ganska relationen med etiketten. 

När vi frågade en D & G rep om Justin kommer att bli en spokeperson för varumärket, förblev hon tystlåten om möjligheten, varken bekräfta eller förneka den.Men att döma av ökningen av röda mattan mode från den italienska Design House, anser vi att det är bara en tidsfråga innan ett partnerskap tillkännages. 


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?