2011-02-12 | 21:19:34

Bonnie säger: Du kmr bli kär Justin film även om du inte är en teen girl!



Här är det sak - att titta på Justin Bieber arbeta sig till berömmelse och rikedom kommer att inspirera din inre 13-årig drömmar igen! 


Och om du har på något sätt gett upp på att göra dina egna drömmar hända, se Justin kommer att bli en inspirerande spark i din omotiverad bakom! 


Varför kommer att hända, flickvänner? Eftersom Never Say Never tar dig genom Justin livshistoria, och det är inte en promenad i parken. Vad vi lär oss, utan några frågor, är att Justin inte är färdigförpackade, made-in-studio, faux sångare skapande, liksom de flesta tonåring popstjärnor. Nej, Justin the real deal - ett musikaliskt underbarn. Never Say Never är full av filmer av bedårande barn Justin, redan bankade bort på trummor, mer verkliga musikaliska ljud än brukligt och talanglösa två-åriga skulle göra. 

Det visar sig här grabben har spelat trummor och gitarr, och sjunga och skriva musik ganska mycket sedan han kunde gå. Och som son till en enda tonåring mamma, Pattie Mallette, som är den exakta motsatsen till tonåring mamma Amber Portwood - tacka Herren-, måste han arbeta sig bakåt från varje steg på vägen att få någon uppmärksamhet för sin talang. 

Den Bieber kan Besties med Willow och Jayden Smith nu, men han hade ingen av sina fördelar. Den Biebs "mamma var tvungen att hålla en kyrka insamling för att köpa sin son en uppsättning trummor. Han gick in lokala förmågor tävlingar och kom på ... andra plats. Han satt på farstubron av den lokala teatern och sjöng med en hatt för att samla in pengar. Men vad är så uppenbar är den här killen var inte bara född med talang, kom han också ut ur livmodern med en enhet som är häpnadsväckande. 

Du ser det - Justin var villig att nästan sjunga var som helst, när som helst, till någon som kunde hjälpa honom att göra det. Och han älskade att göra det. Grabben har varit outtröttlig. 

Du går med på hela hans resa, som han gjorde hända. Och det finns inget sätt du kommer inte att komma ifrån överens om att han har förtjänat varje bit av hans ära och berömmelse. 

Du kommer också vara fri att Biebs inte ser ut som en kandidat för en Lindsay Lohan eller en Michael Jackson-stil härdsmälta. Möte hans släkt - pappa, mor-och farföräldrar, BFF pojkår kompisar från Stratford, Ontario, Kanada, surrogat "mama" Jan Smith - gör filmen precis vad du vill: en större inblick i hur hans liv egentligen är. 

Jag älskade att titta på hans morföräldrar, Diane och Bruce, helt imponerad av den lik av Usher, Miley, Willow och Jayden Smith, och andra zillions av kändisar hängande runt sin Justin. Föreställ dig det? För fyra år sedan, var de precis som din egen mor-och farföräldrar - nu är de hobnobbing med A-Listers ... och de kunde lämna ett dugg!

Personligen kunde jag ha sett Never Say Never - Justin's konsert bilder, Justin liv bakom kulisserna - i minst en timme till. Det var inspirerande och energigivande och jag är nyfiken! Men så är du! Så ha en bra tid och gå!




    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?