2011-02-18 | 17:23:17

4 saker om Justin



Justin Bieber är Rolling Stone's nyaste omslagspojke, och vår favorit 16-åriga popstjärnan verkligen öppnats upp för tidningen.
Inte vara dramatisk, men detta är banbrytande materialet här, gott folk. Och kanske vi överdriver, men detta är förmodligen den bästa artikeln genom tiderna. 

I det kommande numret, Justin Bieber talar om en massa saker han inte brukar tala om - politik, pubertet (!!), och Selena Gomez (!!!). (!) Här är fyra nya fakta vi lärt oss om The Biebs: 

+ Justin Bieber hjärtan Kanada: ". Kanadas bästa landet i världen Vi går till läkaren och vi behöver inte oroa dig för att betala honom, men här, hela ditt liv, du är pank på grund av medicinska räkningar," Justin säger. Tja ... um ... OK, vinner Kanada denna runda. 

+ Justin Biebers inte stor på politik: oss heller, Biebs. Alltför många namn och datum att memorera! "Jag är inte säker på [politiska] partier ... men vad de har i Sydkorea, det är illa." 

+ Justin Bieber röst i själva verket förändras: "Somebody To Love" sångaren är mid-röst förändras just nu, men snart han kommer nå en punkt när han har full kontroll över sin sång igen. "Han kommer att få fyra oktaver så småningom. Han är fortfarande ung, säger Justin sångpedagog Jan Smith. 

+ Selena Gomez är Justin Biebers skrivbordsbakgrund: "Nära slutet av deras tid tillsammans [redaktör Vanessa] Grigoriadis en skymt av Biebers skrivbordsbild ... Det var han och [Selena] Gomez mot orange solnedgång." Ledsen, flickor. Skjut inte budbäraren!




    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?