2011-08-31 | 14:05:53

Justin i en bil olycka:O

HollywoodLife.com talade till LAPD om Biebers bilolycka och de avslöjade han körde och hade en passagerare i hans bil. Var det Selena Gomez?
Vad läskigt nyheter! Justin var i en bilolycka idag, enligt Los Angeles-polisen. Han varbakre slut när du kör sin Ferrari i Los Angeles. är han skadad?HollywoodLife.com talade till en LAPD officer om alla detaljer i händelsen!

LAPD Public Information Officer Herrera berättar HollywoodLife.com, "i dag kl 12:00 10.900 block av Bluffside Drive i Studio City i Collison inträffade i ett garagestruktur. Justin körde en svart Ferrari när en Honda Civic kolliderade med hans bil.Det fanns inga personskador eller skador på någon bil. "

"Justin körde och hade en passagerare i bilen." På frågan om pasenger var Selena Gomez, sade Officer Herrera, "Nej, det var inte Selena Gomez."

Denna berättelse bröt först när Los Angeles-polisen ett uttalande via LAist, med texten:

Valley Trafiken officer kallades till en kollision som inträffade när en Honda Civickolliderade med Justin svarta Ferrari. Ingen skadades och det fanns ingen skada pånågon bil. Paparazzi var på plats.

Justin twittrade ett meddelande till en vän på Twitter mindre än en timme sedan, så det verkar som han mår bra nu.

Vi är så glada alla är säkert!



Postat av: ajla

Det är iaf bra att ingen blev skadad!

2011-08-31 @ 18:40:24
URL: http://itsabeliberthing.blogg.se/

    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?