2011-08-20 | 01:05:29

Justin hälsade på Selena i Philipinerna

Mega-hjärtekrossare, låter Justin inte avståndet hindra honom från att vara nära flickvännen Selena Gomez! Spotted besöker henne i Philadelphia dagen innan hennes planerad turné hittills, han är inte blyg för att tweet sin kärlek för världen att se!
Att vara ung, rik och helt förälskad! Justin, 17, och 19-åriga Selena Gomez är heltägnas åt ett annat och i dag Justin kunde inte låta bli tweet ett foto av dem gosa tillsammans. Det fanns inga andra gissar där Justin var på väg när enmedpassagerare twittrade om spotting super-celeb ett flyg på väg till Newark, NJ!Och mycket riktigt han hamnade i Philadelphia där Selena är planerad att ha en nattkonsert i morgon. Han är så beroende av henne!

Medan de flesta unga Kändispar försöker hålla sina relationer och ting, har Justin och Selena överlämnas till allmänhetens nyfikna ögon och ger alla vad de vill, PDA 24 / 7!Strax efter landningen och på väg att se Selena, twittrade Justin livvakt, KennyHamilton, en bild på en Philadelphia landmärke tippa varje Bieber-besatt fan att hanvar på väg att återförenas med sin dam kärlek. Snart skrev Justin ett helt hjärtasmälter bild på paret vid en pool fest på hans Instagram konto med bildtexten: "Min babbyyyy."

För alla som fortfarande inte är en "Belieber" det var inte bara ett PR-trick. Shorty efter Justin laddat upp bilden, en annan part goer och vän till paret, Katelyn Clampett, fångad Justin ger Selena en stor puss på kinden i bakgrunden av hennes egna Instagram bild med Kenny.

Har du älskar eller avskyr Justin och Selena ständiga handdator? Ljudet nedan ikommentarerna!

Källa: hollywoodlife.com




    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?