2011-04-27 | 15:24:20

Selena är trött på Justin?


Selena Gomez and Justin Bieber
Selena Gomez är trött på pojkvän Justin Bieber - grund av sin kärlek till spel och prylar.Källor säger Justin inte betalar Selena tillräckligt med uppmärksamhet.
"Justin är mycket lätt distraherad och älskar att pränta sig själv i spel - även när han är med Selena,
avslöjar en källa nära Justin, som för närvarande mitt i en världsturné. "Saker kulminerade nyligen när Justin missat ett samtal från Selena eftersom han var upptagen på sin X-box på vissa videospel. De är redo för en show down chatt snart eftersom Selena har fått nog. " Den senaste tidens rapporter hävdade Gomez har upprört hennes föräldrar av jakten Bieber! "När ringen lossnade blev Selena föräldrar Unglued, säger en källa till amerikanska tabloiden National Enquirer.

"Selena fick ringen vid 12 och tog aldrig bort det. "Men när det började bli hett med Justin, plötsligt var hon klädd i det mindre och mindre. "

Selena familj tycker värld Justin och bryter inte mot dem dating.Men de är mycket konservativ människor och de skulle vara hjärtsjuka om hon gjorde något med honom att hon skulle senare ångrar."

"Familjen har även gått så långt som att människor i hennes omgivning rapportera tillbaka till dem när hon tillbringar tid med Justin. Selena hatar spionerar på, och det är att skjuta bort henne från sin familj. "




Okej seriöst om det är sant, Vafan justin är en tonåring och selena är en KVINNA!!!!



    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?