2011-04-29 | 19:09:09

Justin om hans nya Album



Justin Bieber är upptagen turnerar runt om i världen just nu, men han är ocksånärvarande på material till hans nya album, som väntas i år, säger han.
"skrivit en massa låtar vägen", skriver han sin Facebook-sida. "Spännande attbara den här musiken ut senare i år och spela i sommar. # # TRO newmusic. "
Det stämmer, Beliebers. Justin har brutit massor av poster i de två senaste åren med"My World"och "My World 2.0 ", och nu är han redo att höja ribban med sitt tredjesoloalbum av färska låtar.
Bland annat har Justin jobbat nya låtar med producenten och låtskrivaren SeanGarrett, som berättade Billboard att 17-åringen kommande albumet skulle ha ett äldreljud.
"Vad vi försöker göra med Justin är att segue honom i ung vuxen ålder, säger han.

Denfantastiska Justin Bieber är det faktum att hans fans kommer att växa med honom. vivill att alla fans som började med att han fortfarande vara nyfiken och upphetsad om honom, men vi vill också sträcka ut lite och göra de fans som är 22-23 år gammal älskar Justin också. När Justin Timberlake gick från det senaste albumet av * N Sync till sitt första soloalbum - Jag vill säga [vi siktar ] den nivån. Det är bar för den typ av sång,denna nivå av "Cry Me a River,"big register. "

År 2011 blev Justin den första artisten i nästan två decennier att ha fyra skivor inom topp40 Billboard 200 album topplistan. Detta inkluderar hans första två album, liksom"Mina Ord Acoustic"och "Never Say Never. The Remixes"
Är du glad över att höra ny musik från Bieb? Han är dabbled i pop, R & B, rap och ävenlandet ... Vilken typ av låtar vill du höra på skivan? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna.



    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?