2010-09-10 | 23:02:42

Willow Smith till Jay-Z Som Bieber Är att Ludacris?


Det finns inget mer som vi älskar att hemsöka över och klaga på mer än stars-utom barn stjärnor.

Willow Smith, syster till Jaden släppte en låt "Whip My Hair" på nätet ett par dagar sedan. Alla, från NY Mag till Solange Knowles märkte omedelbart låten var catchy som fan. Och sedan Jay-Z märkte, signera henne till sitt skivbolag, som tidigare meddelades idag på Ryan Seacrest.

De mängder av negativitet omkring Smith (Jag vet att folk kan kursiv stil inte helt uttrycka din förbittring att hon är nio) som översvämmade internet markera en intressant paradox: Vi verkar orolig om vår älskade hiphop-stjärnor som Ludacris och Jay-Z umgås med unge sångare som Justin Bieber och Willow Smith. Ändå Bieber är den största popstjärna i världen, och du kan satsa Smith är på väg. Det är som Don Draper sade ett par veckor sedan som svar på den där tjejen som hatar reklam: "Då sluta köpa saker."

Vi kommer inte att sluta köpa den här det här. Jaden Smith, som kritiker hyllade som förbaskat bra i den senaste "Karate Kid", leder till att filmen till en av de bästa föreställningar biljettintäkterna för sommaren. "Whip Mitt hår" är bra. Oberoende av det faktum att hon är nio, vilket har påpekats det låter som det kan vara en Rihanna låt.

Visst var det tungt producerats. Kontrollera att raden "piskan det riktigt bra" är en hyllning till Devo, en hänvisning som fanns innan Willow existens av 21 år. Så hon kan vara tad tillverkas. Är inte alla våra popstjärnor? Tror du att Katy Perry inte är tillverkad? Det faktum att hon är ett barn gör just henne så mycket mer spännande (och irriterande) till oss.

Innan Willow var Justin Bieber det bästa till Stoke den speciella blandning av glädje, fascination och svartsjuk vrede som förtjänar vår uppmärksamhet i stjärnor barn pop.Men Smith, på strax över halv Bieber ålder och ättling från pop royalty, gör Bieber ser rent av fotgängare i jämförelse.

Så medan vi älskar att hata, skulle jag rekommendera Biebs och Luda att vässa sitt spel, eftersom jag inte ser Willow Smith och Jay-Z: s Tag Team någonstans men upp.



Posted By Diana



    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?