2010-09-10 | 22:54:35

Poser of Bieber

Kansas City, Mo - Kim McLaws dotter är som många andra flickor. Hon är en enorm Justin Bieber fläkt.
Hennes 13-åriga dotter berättade ivrigt sin mor onsdag att hon fått en text från Justin Bieber. McLaws ville veta hur. Hon var chockad att höra att hennes dotter hade skickat hennes mobilnummer via privat meddelande på Facebook till någon utger sig för att vara Bieber. Men McLaws visste att det fanns något sätt att det var Bieber själv.

En av anledningarna McLaws sa att hon visste att det var en bedragare eftersom falska Bieber endast hade 300 eller så vänner. Hon blev då förskräckt att lära sig den person som hade angetts hennes dotter som "ett syskon" och att andra tjejer har skrivit sina tal på bedragarens vägg så att alla kunde se det.

"Som föräldrar, vi försöker så hårt för att hålla våra barn säkert på webben, men tyvärr kryper vet att Justin Bieber åsidosätter den gemensamma känslan av någon 13-årig flicka!" McLaws sagt. "Det är det skrämmande sak, vet en liten flicka kommer att vilja tro att Justin Bieber bara kommenterade deras status."

McCalls har rapporterat den falska sidan till Facebook.com, men har inte fått något svar. Sidan är listade som hör till Justin Drew Bieber.
Overland Park Police Department nätbrottslighet detektiv Marcus Fizer sade skurkarna använda knep precis som denna Bieber en att utnyttja barn och begå identitetsstöld.

Han sa att föräldrar skall kontakta polisen om deras barn trakasseras eller sin identitet stulen. Han föreslår föräldrar påminna sina barn främling fara på Internet, känner sina barns lösenord och övervaka barnens sociala nätverk verksamhet. Han sa att det är viktigt att prata med barn om deras Internet aktiviteter.

McCalls fick veta av sin syster att hennes dotter hade delat hennes mobilnummer med en främling.


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?