2010-09-11 | 09:32:06

Justin Bieber står över lagen




Världens nr 1 prepubescent popstjärnan har redan visat en strimma av antiauthoritarianism så stark - tillbaka när han fräckt stödde hans kort fängslade chef med verbala och T-shirt stöd - det skulle göra John Mellencamp stolt. Men Bieber senaste pensel med lagen visar han inte bara saknar respekt för våra pojkar i blått, men att det inom den förfinade superstjärnan luften han andas, han är helt enkelt utanför deras jurisdiktion. MTV rapporter om en nyligen usel vatten-ballongverksamheten incident:

Källor förklara att poliserna var beredda att straffa Bieber efter en Maryland stat Trooper var smattrade med en vatten ballong, artighet av "Baby" sångare. Bieber drog sig tillbaka till sin trailer, medan hans livvakt klev in och hanterade situationen innan den förvandlades till något allvarligt. Källan tillägger att Bieber hade övat med ballonger en tid innan han träffade tjänsteman.

Enligt WBALTV.com, Bieber hade "horsing runt med hans personal" utanför en släpvagn när "en av ballongerna träffade en soldat bössa bälte och brast, och den andra borstas en ryttare på bröstet men inte brista. "

Medan vi väntar på ett officiellt uttalande från den broderliga Order of Police, vet detta: Justin Bieber inte nu, och kommer inte att någonsin leva av dina regler.


Posted By Diana


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?