2010-09-19 | 16:21:45

Justin Bieber skapar minnen i Regina




Regina - Sätta personliga åsikter om Justin Bieber åt sidan, är verkligheten den att 50 år från och med nu kommer det att finnas en hel generation av Reginans som kommer att veta exakt var de var den 16 september, 2010.

Med Brandt Centre bokstavligen fylld till brädden, visade Bieber exakt hur han gått från en YouTube-känsla till en av världens mest populära artister. Med en otålig publik skandera hans namn, gjorde Bieber hans utseende underifrån scenen på 20:00 skarpa, flyttar in i stora metalliska sfär före bryta sig in i "Love Me", en nyinspelning av The Cardigans hit "Lovefool".

Iklädd vita jeans, en vit jeansjacka med en lila kanin kram och lila höga topp sneakers, bortkastad Bieber lite tid att komma in i spåret. Det är nästan omöjligt att beskriva ljudet från publiken när Bieber intog scenen - tänk på en landningsbana full av 767 strålar vid full effekt, bara med en högre tonhöjd. Den skrikande rullade genom lokalen som aldrig slutar vågor av åska och den gamla hockeyrinken med orange tak bokstavligen skakade.

Dela på scenen med fyra dansare, fyra backup sångare, fem musiker och DJ var inget problem för Bieber som använde varenda centimeter av två nivåer produktion.Huruvida han var inblandad i en låtsas kämpa på stora scenen med sina dansare eller sjunga på en högre plattform på baksidan av scenen, Stratford, Ont. tonåring var alltid i fokus för föreställningen.

Bieber har hans belackare men torsdagens visa var en prestanda i världsklass.Bieber får bara 16, men han har en otrolig scennärvaro, speciellt med tanke på att han varit i branschen under en relativt kort tid. Han är smidig på scenen och ser ut som en erfaren professionell. Under loppet av de 17-sång, 90-minuters show, sjöng Bieber, dansade, spelade en akustisk gitarr, trummor och piano. Han och hans dansare drog av intrikata dansnummer med lätthet och i kombination med många outfit förändringar och den fantastiska ljud och video, levererade Bieber definitivt varor till sina skaror av beundrare.

Även Bieber inte bokstavligen ta flyget, det gjorde han färdas över folkmassan fastspänd i en stol i mitten av en stor hjärtformad stål-fackverket ram. Spelar en akustisk gitarr - han är vänsterhänt - Bieber serenaded hans fans med "Never Let You Go" och "Favorite Girl" innan flytande tillbaka till scenen.

Senare i showen, Bieber och hans pojkar - bäst klädd i svart redskap lämpar sig för inbrottstjuvar - västen rigg för en högtflygande rutin för "Somebody To Love."

Pop star möter Spider-man!

En extremt lycklig fan träffade Bieber lotteri under "en mindre Lonely Girl". Sittande på en pall i centrum, fick hon en bukett röda rosor från Bieber medan han sjöng för henne. Det var ett mirakel att hon inte bryts ner i tårar eller drabbas av en hjärtattack.

Just när det verkade publiken kunde inte få någon högre steg decibelnivån ännu högre som fansen skrek för ett extranummer. Och, naturligtvis, svarade Bieber samtalet. Efter retas dem med lite av "Fancy" av Drake och en vers av "Rockabye Baby", Bieber svepte dyker upp med sin megahit "Baby."

Det var rätt låt vid rätt tidpunkt, skicka Bieber fanatiker hem med en livstid av minnen.


Posted By Diana


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?