2010-09-07 | 17:00:02

Justin Bieber Feber ökar med Md State Fairgrounds



tusentals fans prydde i allt från färgstarka Justin Bieber kläder till pyjamas uppradade vid portarna till Maryland State Fairgrounds i Timonium tidigt söndag morgon för att låsa i en bra plats för popstjärnas utsålda konsert i kväll.

Fans på framsidan av linjen sa att de hade kommit ca 11 pm lördag till lägret till det bästa grundläggande behörighet platser, och genom 08:00 trafiken morrade som en rad människor ormade längs vägar, och inslagna för miles runt mässområdet.

Gates öppning av 8 är så fans skulle kunna utfärdas armband i olika färger, med särskilda tider för när de kunde senare komma in på konsert området.

Fairgrounds arbetare sade att de aldrig sett något liknande valdeltagandet såg de söndag morgon. Joe Robel, som har arbetat på flera offentliga arrangemang och vid State Fair i sex år, sa att det fanns minst 1.000 människor när han kom till mässan vid 07:15

"Inte ens i Preakness [Stakes] har jag sett något liknande, säger Robel, som har arbetat på Pimlico Race Course för den mellersta delen av Triple Crown. "Jag tror inte att någon förväntat sig en sådan skara, men vi kommer att få dem alla i och alla kommer att bli lycklig."

Spänningen var redan i full gång och tjut hördes över hela linjen för Bieber fans, som föräldrar och unga fans öka för att se YouTube-fenomenet blev popstjärna ta en Maryland skede.

"Det är vår första konsert och vi ska se vår favorit, så vi har riktig tur", sade Joya Grillo, 13, som rest från Bowie med en grupp vänner för att säkra biljetter innan rubrik hem för att göra T-shirts och affischer. "Vi har velat att han skulle komma till detta område."

Kristi Lee, som väckt flickor från Bowie, sa att hon var i förundran på tidigt på morgonen linjer. "Det är galet," Lee sade. "Jag vet att han är populär ¿men wow," Lee sade.

Konversationer mellan väntar grupper av fans varierade från låtarna de förväntade förhandlingen att det bästa sättet att ta sig förbi säkerheten röra Bieber och kanske få ett äktenskap förslag från popstjärna. Vissa lekfullt hävdade vilka av Bieber tillgångar - hans röst eller hans hår - var mest attraktiva. De låtar, "One Less Lonely Girl" och "Baby" var bland de mest efterlängtade för concertgoers.

Många fans erkände att när de hörde Bieber skulle komma till mässan, och deras fanatism bubblade över.

"Jag började gråta, säger Allie Teminovich, 14, som hon och hennes vän, Carly Waters, 14, stod i linje stuvat under filtar i den svala, morgon väder. "När jag blir uttråkad, jag går in på YouTube och titta på Justin Bieber."

"Det var allt vi gjorde i går kväll," Carly quipped.




Posted By Diana



    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?