2010-09-15 | 17:43:01

Justin Bieber Backup Dancer lär mtv lite steg!



Naturligtvis var den bästa delen om Justin Bieber debut VMA resultat söndag tonåringarna stjärnan själv.
Den enormt populära 16-åriga utlöste skriker av glädje i samma ögonblick han satte foten på den vita mattan, där han och kolleger kanadensiska Drake delade en stund av broderlig kärlek (tillsammans med ett par tips att de två superstjärnorna kommer att arbeta i nära framtiden).

En av de största Bieber stunder i natten (bortsett från hans vinna eftertraktade Best New Artist Moonman) var hans mördare liveframträdande utanför Nokia Theatre.Införd av Kim Kardashian och sällskap av nattens värd Chelsea Handler - som stod bland de skrikande massorna med en skylt med texten "Chelsea Loves Bieber" - hans "Hard Days Night"-tema resultat ingår "U Smile", "Baby" och " Somebody to Love ".

När vi sprang ifatt en av de viktigaste inslagen i det utförande - pint size-backup dansare Miles Brown - Vi frågade honom hur han tänkte Bieber gjorde. "Helvete, det är min bro där," Brown sade MTV News på söndag utställning. "Han är alltid att göra gott."

Den begåvade unge försökte sedan att undervisa våra egna Jim Cantiello en av sina patenterade Bieber drag, som innehöll en lutar åt sidan och ett steg tillbaka på plats.Vi tror att vi kommer att få se detta barn igen så snart.

Hans fans eniga om att resultatet var väl värt det. "Jag tyckte det var coolt," fan Genevieve berättade MTV Nyheter från hennes plats på toppen av en balkong med utsikt över scenen. "Han är en bättre artist än jag trodde."

Reagan överens, säger "Han verkligen sätta ihop ett bra resultat."

Posted By Diana


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?