2010-09-05 | 11:37:19

Justin Bieber 17,000 Syracuse fans på New York State Fair Grandstand




Syracuse visade NY - Justin Bieber i toppform på New York State Fair's Mohegan Sun läktaren i Syrakusa på onsdag kväll, inte visa tecken på den sjukdom som tvingade tonåring popstjärnan att driva denna utsålda show från söndag.

Starkt av röst. Slick med danssteg.

Redo att flirta, i sång och sätt med flickorna som gjorde upp mest skrikande folkmassan, från ensiffriga barnen att "tweens och tonåringar. Det fanns gott om mammor i publiken med sina alltför ung-till-enhet trupper också och deras leenden gav bort dem.

En Justin Bieber konsert kan vara kul.

Redan innan den kanadensiska infödda klev på scenen hade skrikande börjat, gällt och högt nog för att fastna i ditt huvud genom hela 17-sång inställd.

När Bieber studsade på scenen för att leverera öppnaren, "Love Me", de flesta av tjejerna i huset tycktes vara svara ja med all makt.

Bieber verkade veta det. Den 16-årige charmade dem på ett sätt utformad för en big-time spektakulära, understödd av en stark fyra-bit band, en kvartett av backup sångare även känd som pop vokalgruppen Legaci, och en liten armé av dansare.Bakom scenen var en enorm skärm, tusentals ljus massangrepp i en skimrande, ändra våg av färger som såg ut - som går tillbaka åtminstone en generation här - det största humör-ring i världen.

"En mindre ensam Girl" gjorde publiken svimma och "Somebody to Love" fick dem att dansa.

Muntligt, var dock den mest intressanta delen av uppsättningen Bieber två-sång akustiska segment, då han plockade upp en akustisk gitarr för att sjunga "I'll Never Let You Go" och "Favorite Girl". Skuldfria från pop-spektakulära maskin , Bieber röst var sant.

Inte för att pop del som inte hade sin underhållande stunder.

Bieber gav sitt bästa flyttar till Michael Jacksons "Wanna Be Startin 'Something" - ja, han kan Moonwalk - och Aerosmith / Run DMC: s "Walk This Way".

Han kramade kompis Jessica Jarrell efter deras duett på "överbord" och arm-dunkade Sean Kingston efter att de slagit sig för "Eenie Meenie."

Vid tiden publiken skrek efter hans hit "Baby" som extranummer var det uppenbart att fansen hade fått vad de hade önskat.

När allt en hel två timmar före showtime, det sjunga av "Justin. Justin. Justin, "skramlade kedjan-link staket som höll tidigast arrivers tills alla var redo för paraden av andlös ungdomar.

Många bar handmålade T-shirts. "Lauren Bieber" önskade meddelandet på baksidan av en, som står bredvid sin kompis, lika hoppfull med namnet "Jenny Bieber."

Inne i läktaren, stod de omedelbart framför varor båset, full av varor som visade att försäljningen av Bieber har eskalerat från en småindustri till något mer liknar en herrgård.

Tre eller fyra djupa omedelbart, fansen ögon exemplar till $ 5 - nyckelringar, glättat fotopapper kort set, tillfälliga tatueringar och klistermärken. För tio spänn, det var en lätt stav, två-pack av gummi armband, knapp pack, blinkande armband, skåp affisch ställa in och 8 av 10 foton. Punga ut med $ 15, och valet var ett silver halsband och laminat och snodd.

CD-skivor var $ 20. T-tröjor, i sex versioner, gick för $ 35 eller $ 40. En ullig var toppen av listorna på $ 55,

En timme senare var linjen dubbel i storlek. Vid utgången av extranummer fanns det fortfarande en rad

Kingston och hans stora och kraftfulla fyra-bit band fick publiken stå och röra sig unisont från början av hans glada uppsättning.

Kingston knackade någon och sjöng mycket i en djup röst med en trevlig GLAD RÖST.

Han sprang från sida till sida om tillståndet innan han i mitten för att dela melodiska och glada låtar som "ta dig dit", "Fire Burning on the Dancefloor", "Beautiful Girls" och "Eenie Meenie."

För fullständighetens skull, uppmanade Kingston Iyaz etikett kompis ut för en livlig segment, och publiken älskade honom för hans hit, "Solo".



Posted By Diana


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?