2010-09-09 | 21:03:00

Är det läskigt att spekulera om Justin Bieber kärleksliv?


Pop-Ed: någon där ute som har en tonårsson eller till och med en lillebror kan förstå vissa av avsky jag känner varje gång jag läser om Justin Bieber kärleksliv i underhållningsbranschen pressen.

Dejtade han Kim Kardashian? Hade Miley Cyrus stjälat honom från Kim? Usch! Jag sannerligen hoppas inte på båda kontona eftersom Justin är bara 16.

Om Biebs var en ung dam kändis skulle vi para henne med äldre manliga kändisar, men reglerna verkar vara annorlunda, eftersom han är en pojke.

Men det inte gör det något mindre läskigt att kadrer av redaktörer, varav de flesta är väl i sin fyrtioårsåldern med egna barn hemma, gör påståenden om LIBIDINÖS sysselsättningar av ett barn.
"Babyfaced Justin Bieber kan tyckas alla växt upp när han sjunger flirtig låtar, men under han är känslig när det kommer till kärlek, för att ha varit född till en 18-årig mamma som tog upp honom som en ensamstående mamma," bekymmer psykiaterDr Carole Lieberman. "Medierna kontroll är att lägga på de problem han har med kärlek. Bilderna med Kim Kardashian, till exempel var lite olämpligt. Även om båda försökte tona ned någon verklig romantik, det var något lite off om deras "relation". Nu rapporter är att Justin är ute efter en flickvän som är rolig, säker och inte rädd för att bli sig själv. Men att själv tydligen inte kan ta på sig Ugg stövlar eller stora solglasögon. "

Det är mycket att veta om preferenser en kille som inte är gammal nog att raka.

Celebrity watcher och författare till "Cult of Celebrity" Cooper Lawrence tror att vi blåser denna står i proportion. De älskar av kända barnen alltid ha varit rättvist spel, menar Lawrence. Vi är bara tittar på den i realtid veta i stället för på en vecko-eller månadstidning schema.

"Det är inte läskigt, eftersom underhållning veckotidningar och kvällstidningarna har rapporterat om kärlek liv tonåring stjärnor eftersom det var tonåring stjärnor, David Cassidy, Michael Jackson, Donny Osmond (som för övrigt som en mormon skulle ha stängt ner den) men de vet deras överklagande till Young Love slog tjejer så det bara annonser till mystiken, "Lawrence säger.

Hon tillägger: "Michael Jackson sjöng om förälskelse när han var en pre-tonåring, ännu yngre än Justin Bieber. Och förresten, sin kärlek liv, inte hans sexliv som rapporteringen på plus dess också viktigt att komma ihåg att deras texter om är kärlek, krossar, tjejer osv bara läsa texterna för "Favorite Girl" "eller" Baby '. "

Eftersom vi har mer kändis tillgång, fler webbplatser och mer veckopress det känns som att detta är något nytt, men det är något som alltid har pågått. Vi har bara mer underhållning fordon nu till foder viljan att veta mer om Biebster och kärleksliv.

Tyvärr, som Dr Lieberman antytts, räknat i mikroskop under din tonåring år kan leda till osunda relationer senare i livet. Fråga bara Britney Spears och Lindsay Lohan.




Posted By Diana



    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?