2010-10-20 | 16:24:00

Varför Justin & Anastasia Kassar kysser inte i U Smile Video

Justin-Bieber-U-Smile[www_savevid_com]_flv_000253921.jpg
I "U Smile" video, Justin Bieber och Anastasia Kassar har otrolig kemi och han sjunger om hennes läppar - så varför inte han försegla affären med en kyss? Vi har den exklusiva bakom kulisserna-svaret! 

Justin Bieber är riktigt charmör i hans "U Smile" video! Den 16-åriga popstjärnan möter en vacker blond fan, spelad av skådespelerskan Anastasia Kassar och är tagen av hennes vackra leende. Trots sjunger om sin läppar (hans "största svaghet"), Justin aldrig veck och rynkor upp - förklaras och Colin Tilley för oss varför Justin gått upp chansen att komma riktigt nära och verkligen personlig med sina fantastiska co-star! 

"Vi försöker hålla det PG", den 22-årige regissören berättade exklusivt. 

Efter att ha gått om massor av ansikten och meritförteckningar, säger Colin något om Anastasia stod ut, varför hon var perfekt passform för att spela Justin kärlek intresse. 

"Hon verkade precis som hon verkligen arbetade för partiet och tonen i videon och låten. Hon hade en stor personlighet och som verkligen hjälper när du är på uppsättning. " 

I själva verket slog Justin och Anastasia bort det så bra, slutade de upp att improvisera de flesta av sina flirtiga interaktioner i videon (vi undrar hur hans GF tycker om det!)! 

"På set, skulle jag säga 75% av våra saker ... är Improv från Justin, bara en massa av det naturliga ögonblick med [Anastasia]," Colin förklaras. "Några av de saker i korridorerna, med dem som kör ner på stolpen och sånt - det var bara i ögonblicket.Och det hela introt del var faktiskt freestyle. Några av de råbildmaterial var från en flip cam. Vi gjorde det fungerar! " 

De gjorde säkert. Justin och Anastasia naturliga kemi är obestridlig. Vi måste erkänna, vi är bummed hemlighet de höll videon PG - vi ville se en kyss! 

Källa: Hollywood Life
Posted By Diana



    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?