2010-10-21 | 15:54:43

Rykte: Rihanna och Justin Bieber Break Up med sina manager



Det har varit en hel del break-ups i Hollywood den senaste tiden. Och musikindustrin är inte säker heller! Idag har vi hört om två stora konstnärer att bryta av det med sina chefer, Rihanna och Justin Bieber. Men är ryktena sanna? 

Låt oss börja med Rihanna. Ryktet har hon skilda vägar med sin manager Marc Jordanien och nu förvaltas av ingen annan än Roc Nation Management, som ägs av Jay-Z. 

Så är ryktet sant? Svaret är ja, och Rihanna berättade för AP i ett uttalande i dag att hon är "så upphetsad att ta detta nästa steg i min karriär." 

Den 22-årige lanserar även ett nytt företag som heter Rihanna Entertainment. Hon säger att det kommer "slå ihop alla hennes företag, inklusive musik, film, doft mode och satsningar bok." 

Fan, du går tjejen! 

Som för Justin Bieber, har rykten cirkulerat på internet att JB's mamma vill sparka hans manager Scooter Braun. Men han kan dra en suck av lättnad, eftersom det är 100% falsk! 

Biebs "mamma Pattie Mallette tog henne Twitter idag för att skingra ryktet och sade: 

"Hur absurt. Hörde "nyheter" idag. Lol Bara rykten. Tro inte på allt du hör. 

Inte ute efter att ändra någon av de Bieber laget. @ Scooterbraun & resten av laget vi älskar dig! " 

Det var allt för denna musik upplagan av rykten kontroll. Kom tillbaka för mer musik buzz, inklusive min topp fem måste-se konserter för hösten på tisdag!

Posted By Diana


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?