2010-10-15 | 16:48:45

Om justin bieber's kommande 3D film

I månader har skaparna av kommande Justin Bieber 3-D film varit be om idéer och förslag från fans om vad filmen ska vara.
EXKLUSIVT: Se "Never Say Never" movie poster
Twitter: Följ film nyheter med Anthony Breznican
Nu är de redo att ge viss information tillbaka.

Första har Paramount Pictures släppt filmaffisch, tryckt på baksidan av denna tidning (och redo för tejpning till sovrum väggar).

På Twitter har affischen avslöjats under de senaste två dagar i en 10-bit skattjakt, som börjar med regissören Jon Chu's foder onsdag. Den sista delen avslöjades vid midnatt på USA TODAY foder (hashtag # JBValentinesDay).

Andra, bevakade titeln på filmen-Never Say Never.

"Det är från en av hans låtar, men också tanken på att varje ögonblick i hans liv, säger Chu (Step Up 2: The Streets, Step Up 3-D) om 16-åring från en liten stad i Kanada som sjöng i gathörnen, gjorde några YouTube-videor, och plötsligt blev tumult-inducerande fenomen. Tonåringens memoarer, Första Steg 2 Forever: My Story (HarperCollins, $ 21,99), började säljas tisdagen.

Filmen Titeln är tänkt att inspirera Biebers fans, vars passion kommer delvis från att se sina egna förhoppningar i hans framgång, säger Chu. Men det är också en subtil pik mot alla som avskräcker någon annans drömmar.

"När han var liten, säger vissa," Du kan inte spela trummor, och det gjorde han. Eller, 'Du kan lägga ut det på Internet, men ingen kommer att se det. " Då miljontals människor såg det, "Chu säger. "" OK, du är en YouTube-stjärna, men du är inte undertecknat någonstans ... " "

Det är klart hur det blev.

Nicolette Gudknecht, 17, som har 162.000 anhängare på sin Twitter fläkt konto @ BieberArmy, säger att det är vad hon vill se: baksidan historien om den här killen som gjorde det från ingenting.

"Han var inte super rik och inte bop runt Hollywood tidigare, säger Gudknecht, av Perkasie, Pa" Han påminner om en genomsnittlig grabben. "

Hon tror fansen känner sig delaktiga i hans framgång eftersom han inte var smord nästa stora grej som vissa studio eller skivbolag. I stället gjorde barnen honom till en stjärna av viralt dela sin hemgjorda videor och låtar.

De är inte blyg om att berätta filmare vad de vill från denna film, som att öppna 11 februari.

"Jag vill inte bara se en bajillion skrikande tjejer i 20 minuter, säger Josh Marusiak, 16, i Alberta, Kanada, som driver JBSource.org fan site (och har 165.000 Twitter anhängare). Han vill hellre "se mer intim sida, vad Justin egentligen är, eftersom alla kan visa ett leende mot kamerorna. Jag skulle visa sin sanna personlighet."

Använda 3-D konsert film som en ram, gräver Chu till Biebers historia, som visar komisk filmer av honom sjunga med en leksak gitarr som ett litet barn, liksom bakom kulisserna verksamheten av hans nuvarande stjärnstatus.

Ett annat område av Biebers liv filmen kommer att undersöka: romantik.

Trots att han är en tonåring heartthrob, säger Chu, "han har fortfarande krossar."

källa:Usatoday.com

Posted By Diana


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?