2010-10-25 | 18:14:35

Lea Michele, Justin Bieber, Zac Efron I samtalen om "New Years Eve" Film


Lea Michele har erövrat Broadway och är nu en stjärna på en av de största visar på TV. Som Rachel Berry på "Glee", den populära skådespelerskan har blivit ett välkänt namn. Men det ser ut som Peppy unga stjärnan skulle kunna göra en flytt till den stora skärmen snart.

I uppföljningen av "Alla hjärtans dag," Gary Marshall är ute efter att pussla ihop en annan ensemble att konkurrera framgång 2010 filmen. För hans nya projekt "New Year's Eve," Marshall är enligt uppgift att försöka landa Lea tillsammans med några andra stora namn.

Enligt E! Nyheter, har den begåvade regissören pratat med Zac Efron för filmen. Han var ursprungligen övervägas för den roll som Taylor Lautner i den första filmen.

Vidare har Justin Bieber, Halle Berry och Reese Witherspoon också nämnts som möjligt leder till denna efterlängtade romantisk komedi.

Filmen är fortfarande i förproduktionsstadiet och är planerad att släppas den december 2011. För nu, "Glee" fans kan se fram emot en ny episod på tisdagen. Lea Michele kommer att ta en ledande roll i "Rocky Horror" episode.




    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?