2010-10-13 | 16:20:42

Kim Hee Chul: Sydkoreas Justin Bieber?

Kim Hee Chul som kallas den Justin Bieber i Sydkorea. Han har varit en trend ämne på Twitter för två dagar i rad, och i oktober 10 var även förklarades Kim Heechul dag.

Kim Hee Chul är väldigt lik Justin beiber. Han har liknande hår, är ett musikaliskt heartthrob, och hans fans har säkert ökat honom på Twitter.

Bieber (@ justinbieber) har en ton mer Twitter efterföljare - med 5,6 miljoner euro, medan Heechul har 245.000, men hans fans är lika hängiven.

Mashable s Associate featurechef Matt Silverman tweeted även, "Det är officiellt:. Kim Hee Chul är den koreanska Justin Bieber"

Heechul har riktningen på Twitter för 2 dagar, 19 timmar och 45 minuter från dagen jag skrev detta inlägg! Ganska imponerande!

Här är lite av en biografi om honom. Kim Hee-Chul föddes den 10 juli 1983. Han kallas också Heechul. Han är medlem i pojkbandet Super Junior. Han är en sångare, dansare, skådespelare, tv-värd, radiopratare, MC, modell och spenderar så mycket tid på internet som han kallas en netizen av hans fans. Hans senaste popularitet på twitter visar ganska efter, och hans nyligen skapade Facebook-sida fått över 5.000 fans i fem minuter!

Om du kommer ihåg, förra året Twitter var tvungen att anpassa sin algoritm eftersom Justin Bieber var en ständig trend ämne. Nu plockar bara upp spikar i ämnen.Galenskap.


Posted By Diana


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?