2010-10-08 | 16:48:22

Justin vill ha Robert Pattingson på sin sida

Urban Dictionary, den OED av vår tid, definierar en "wingman" som en vän som hjälper dig när du är ute macking på damerna. Så vi var ganska förvånad över att Justin Bieber, en unge som fått mer damer än en stickning konvention, skulle överväga en wingman nödvändigt. Men tydligen gör han. Den Biebs berättade nyligen OK! att "Twilight" heartthrob Robert Pattinson skulle vara hans ideal polare. "Jag älskar att prata med tjejer och gå på datum .... Vi borde gå till ett par showbiz partier och se vad som händer, sade han.

Vi har en ganska god uppfattning om vad som skulle hända. De två av dem skulle vara kastade på med glupande förpackningar av svärmande flickor, krusning på deras kläder, deras hår, deras kött. De skulle behöva kämpa sig igenom ett hav av Twihards och Beliebers, alla villiga att offra sina liv för en touch av magisk hud.

Vad vi inte vet är som kille skulle göra bäst med damerna. Båda har enorm, tvångsmässigt följande sätt när, men de verkar tilltala olika demos. Biebers för de unga flickor som fortfarande gillar högfrekventa röster och floppy hår. Pattinson för äldre tjejer som gillar skägg och en accent. Så varför inte du berätta: Vem skulle göra fler damer, Rob eller Justin?

Jag har redan lagt upp en sak ingånde dethära men dethära är en anna verison, hahah jag bara äslar bilden!

källa: MTV

Posted By Diana


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?