2010-10-18 | 20:04:33

Justin och Jasmine dejtar INTE!

Låt oss få en sak raka, är Justin Bieber och Jasmine Villegas inte dejta. Det har varit många rykten om att säga att de är men fakta bara inte säkerhetskopiera dem. Jag säger det igen, Justin Bieber och Jasmine Villegas inte dejta.

De senaste ryktena har Bieber och Villegas dating på Hawaii. Detta är helt enkelt inte sant. Kvällstidningarna kommer att få er att tro något annat, men de har inga bevis.De påstår att de är dating eftersom de sågs tillsammans. Jo, naturligtvis de sågs tillsammans eftersom de är på turné tillsammans. Kvällstidningarna hävdar också att de är dating eftersom de ses i baddräkter tillsammans på stranden men det som kvällstidningarna inte berätta för er är att de sågs tillsammans i baddräkter, eftersom de var på en fotosession inte ett datum.

Kvällstidningarna älskar att sprida lögner och berätta historier som inte backas upp av fakta. Här är några fakta.

1. Justin Bieber har kommit ut vid flera tillfällen sedan han var förmodligen fotograferade kyssar Jasmine Villegas och sa att han är singel och inte dejta någon.

2. Justin Bieber och Jasmine Villegas är på turné tillsammans och inte på en lång världsomspännande datum. Om de var utför inte tillsammans och bara reser världen hand i hand då kvällstidningarna skulle ha en historia men de helt enkelt inte på denna punkt.

3. Biebers mamma har upprepade gånger sagt att Justin inte har någon flickvän. Tro mig, om Justin dejtade hans mamma skulle veta. De är mycket nära och han säger till henne allt. Dessutom tvivlar jag på att hans mamma skulle kommentera något utan Justin tillstånd. Det sista hans mamma vill göra är att genera honom.


AV Sana



    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?