2010-10-02 | 13:06:50

Justin Bieber vill ha sin Gummy Godis

(CANVAS personalrapporter) - Justin Bieber fans notera: gummy godis är ett måste för Pop Idol medan han är på väg. Han föredrar svenska fisk när i USA eller Big Foot medan i Kanada.

Webbplatsen The Smoking Gun läckte Biebers ryttare eller lista med krav samtidigt på turné. Den röd-färgade gummy godis och chips är med på listan tillsammans med Vitamin Water, ett sortiment av örtteer, honung, färsk citron och bröd av både vita och fullkornsbröd.

Han vill också låga strumpor och vita T-shirts storlek extra små och stora.

Medan stjärnor av gamla kan ha bett om droger, sprit och groupies, stannar Bieber nyttig med hälsosam mat och rent boende inklusive mat förpackad i klar plast wrap och ett privat badrum för sångerskan. Han vill också en höghastighetsanslutning till Internet.

Se dokument läggas ut på Smoking Gun.

Den Smoking Gun sa att det är jämförbart med andra unga stjärnor som Vanessa Hudgens av "High School Musical", som ville ha en 12-pack cola och "smakfullt vardagsrum typ av möbler" i omklädningsrummet. Countrystjärnan Taylor Swift ville Ben & Jerry's glass som levereras till hennes buss längs med lunch kött och Starbucks kaffe.


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?