2010-10-13 | 16:37:27

Justin Bieber - på väg till WWE för WrestleMania?

Justin Bieber har redan utförts på många olika platser (och på en mängd olika TV-program) under loppet av det senaste året - nu kan han få en helt ny sorts underhållning.

Enligt en ny rapport från HollywoodLife är tonåring sångstjärna i förhandlingarna ska visas (och sjunga "America the Beautiful") på Wrestlemania 27 i Atlanta i april nästa år (vilket naturligtvis luft på Pay-Per-View). En källa nära Justin hade följande att säga i frågan:

"Det är så perfekt! Att ha Justin uppträda inför 70.000 plus människor skulle bara vara fantastiskt! Det är så perfekt. Det är fortfarande ett pågående arbete men det skulle vara väldigt roligt. "

Men är denna idé verkligen som "perfekt" som det verkar? Fördelarna från en synpunkt tyckas självklart, eftersom Justin skulle få en möjlighet att sjunga på stadens han nu kallar hem. Skulle dock WWE folkmassan (som till stor del tycks uppbyggt av testosteron-infunderas killar) vara att glada över att se 16-årig? WWE kanske kan locka lite yngre fans, men Bieber är inte precis i linje med vissa av deras målgrupp.


Posted By Diana


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?