2010-10-25 | 18:17:15

Justin Bieber, Kendall Jenner samt mer stöd Variety's Power Of Youth


Ett antal unga stjärnor var närvarande vid Varietys 4th Annual Power of Youth händelse på Paramount Studios i Hollywood, Kalifornien.
Justin Bieber, Kim Kardashian halvsyster Kendall Jenner, Bailee Madison och Bella Thorne var bland dem som deltog i evenemanget, som hölls för att fira unga stjärnor och deras engagemang med filantropiska och humanitära orsaker.

Bieber träffade söndag eftermiddag den 24 oktober händelse i en orange skjorta och mörka byxor. Den "Baby" Hitmaker hedrades vid galan för sitt arbete med pennor Promise, en filantropisk organisation som arbetar med lokala samhällen att bygga skolor och öka utbildningsmöjligheter i hela världen.

"Bästa var fick jag att överraska välgörenhetsorganisationer hedras", sade Bieber som citeras av Just Jared Jr "min show i morgon på Staples Center i LA är slutsålda men vi sparade 500 biljetter att ge 100 vardera till varje välgörenhet hedras att ge till barn i behov och låta dem ha en kul kväll som de förtjänar jag vet hur det är att ha lite tuffa tider så jag hoppas att dessa biljetter make u barnen komma ler lite. Kommer bli en rolig show. Tack. "

Jenner, under tiden, såg bedårande i en vit blus som hon matchade med en svart kjol och platta skor. Att gå med henne var Madison, tron, Victoria Justice och Ariel Winter.Madison valt en glittrande klänning matchade med en Bennie och mörka stövlar medan Thorne lekte ett djur-tryckt dräkt och bruna stövlar. När det gäller rättvisa, hon gick super casual med jeans och en kavaj. Winter själv iklätt sig en färgglad miniklänning.

Förutom de redan nämnda unga stjärnor, var de andra deltagarna vid evenemanget David Henrie, Gregg Sulkin, Katelyn Pippy, Amber Stevens, Ava Sambora, Richie Sambora, Chloe Broar, Mitchel Musso, Aimee Teegarden, Troian Avery, Ryan Newman och James Maslow.

På den årliga evenemanget, sade utgivare av Variety Brian Gott tidigare, "Varietys Power of Youth kampanj har blivit en katalysator för filantropiska engagemang.Denna insats är en hyllning till vad som är en av de mest generösa och välgörande industrier på planeten. "

Förutom Justin Bieber, Wow Bow, var David Henrie, Victoria rättsliga och Shailene Woodley också som honorees vid evenemanget, gå förbi honorees som omfattar Keke Palmer, Jesse McCartney, Corbin Bleu, AnnaLynne McCord och Miranda Cosgrove



    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?