2010-10-14 | 21:39:17

Justin Bieber har en flickvän - Hans Tourmate säger allt!




När HollywoodLife.com ikapp med Justin's turné mate, Hayley Kiyoko på Teen Vogue Young Hollywood Party i Los Angeles med 1 oktober berättade hon sin relation med sin "Baby" video CoStar Jasmine Villegas är helt på!

Det är en sorglig dag för alla skrikande tonåring med Bieber Fever. Pojken som stal miljoner hjärtan har officiellt gett sitt bort. Hayley Kiyoko, en medlem av flicka band, The Stunners bekräftade nyheter till HollywoodLife.com, säger Justin Bieber har hittat kärleken och är en lycklig kille att ha Jasmine Villegas vid sin sida!

"Jag har träffat henne," Hayley berättade på Teen Vogue Young Hollywood part 1 oktober. "Tummen upp. Hon är mycket söt. Hon är väldigt söt. Och jag tror att hon åker på turné med honom men jag är inte säker. Hon är mycket begåvad också. "

I denna stund hjärtan brister, är dödshot skrivs och Twitter är på väg att spränga med flickor rippning 16-åriga Jasmine isär. Tja, det är det bagage som kommer med dating musik hetaste popstjärna.

Om det är någon tröst för dem som gråter ögonen ur, gjorde Hayley delar en backstage hemlighet om att turnera med Justin du kanske inte vet.

"På turné har han segues, så hela turen alla fem av oss var att försöka stjäla en av hans segues och rida den, säger hon kupade. "Men han var alltid på det! Och Sean Kingston var på en också! "

Vi undrar hur länge Justin och Jasmine relation kommer att hålla. Ljudet nedan och berätta vad du tycker!


källa: http://www.hollywoodlife.com
Posted By Diana


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?