2010-10-26 | 11:25:00

Justin Bieber att lansera en ny serie dofter! Kommer Det luktar lika bra som Britney Spears?

Bieber Fever fortsätter med en ny linje av dofter designad av sångaren!

Om du har en sak för Justin Bieber, få din plånbok redo och rensa bort din fåfänga tabell: WWD rapporterar sångaren lanserar en ny serie dofter! Kollektionen, som kallas My World, lanserar uteslutande i Wal-Mart på Black Friday. Behöver du veta mer? Läs vidare,Bieber skönhet fans!

Ok, så här är de senaste nyheterna: samlingen är uppkallad efter sin nuvarande turné och kommer innehålla fyra dofter (ikon, energi, Tour och webben.) den könsneutrala dofter, skapad med nya doft hus Etoile Nation Skönhet, är inbäddade i en patenterad harts och kommer att säljas som dog tags och armband tänkt att staplas på varandra och bäras tillsammans. Bara kasta på din doftande smycken (som uppenbarligen är avsedd att pågå i ett år) och gå!

Även om Bieber har lånat sitt namn till skönhet ventures resultat före (liksom linje med nagellack uppkallad efter hans låtar,) det är hans första officiella inträde i skönhet verksamheten. Dofterna sägs att kombinera noter av bergamott, litchi och granatäpple blandat med cederträ och musk.

Bättre att få din semester lista klar: insamling kommer fram till Wal-Mart Stores dagen efter Thanksgiving, precis i tid för lagring stuffer shopping.

BTW, vad doft bör du bära om du är ute efter att fånga sångarens hjärta? "Jag faktiskt gillarBritney Spears parfym på flickor, erkände han. "Det luktar riktigt bra."

källa:hollywoodlife.com

Vad tror du, Bieber fans? Kommer du att köpa Justins doft? kilcka häär för att Rösta


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?