2010-10-20 | 19:04:59

Justin Bieber antyder en semester övergång till potentiella akustiskt album

justin-BieberImage Credit: Gerardo Mora / WireImage.comJustin Bieber slog igenom stort efter att ha upptäckt på Youtube spelar gitarr. Nu med miljontals sålda album, verkar det han planerar att ta den tillbaka till enklare tider och släppa ett akustiskt album. På lördagen frågade tonåring känsla sina fans vad deras favoriter är från hans första två album genom hans Twitter-sida.

"Nyfiken ..." Han började. "Vilken är din favoritlåt på min värld och My World 2,0? Om du kunde remix valfri låt med en annan artist som skulle det vara? "Då Justin sköt sin musik direktör Dan Kanter en linje tyder de, "göra en UNPLUGGED album för fans för semester .... eller så kanske vi redan gjorde det ... hmmmm ;) "

"Kanske vi måste ge alla en UNPLUGGED akustiskt album med ny låt jag klippa på Hawaii för semester ... tankar??" fortsatte han. ".. Så en UNPLUGGED album för semester ????" Att han spelar ett grymt skämt på hans nästan sex miljoner anhängare är mycket osannolikt. Biebers rep avböjde att kommentera om möjligheten att ett akustiskt album.

Är Bieb akustiska album på din önskelista? Vilka låtar hoppas du göra cut? Låt oss veta.

källa: music-mix.ew.com

Av Sana



    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?