2010-10-02 | 13:09:47

Fan att Justin Beaver! Sjunger Inspirerar Gnagare namn

Först meddelades det att Justin Bieber dockor skulle slå leksak butiker här julen, bär en del av sångarens kläder och spela kort klipp från hans träffar. Interpoleringen heartthrob uppgift också har en 3-D film och hans första bok på vägen.

Men han är verkligen trycka på den stora tid nu: en bäver i Bronx har fått sitt namn efter honom.

Bävern är tillståndet däggdjur med New York, men för år ansågs vara frånvarande från New York City. År 2007 var en bäver upptäcktes i Bronx River, och utsågs José Beaver för att hedra US Rep Jose E. Serrano i Bronx.

Den andra Critter upptäcktes i september, och Wildlife Conservation Society hölls en tävling på bronxzoo.com att namnge den. "Justin Beaver" vann i ett jordskred.

De andra namn i omröstningen var Bobbie, Chompers, Castor (en del av det latinska namnet för den nordamerikanska bävern) och Wally, som i "Wally och Beaver" från 1950-talet TV-serien "Leave It till Beaver."

"Alla som bor och arbetar i Bronx bör vara stolta över de ekologiska rebound att Bronx River har gjort, säger John Calvelli, vice VD i offentliga angelägenheter för Wildlife Conservation Society. "José och Justin uppskattar verkligen det."



Posted By Diana


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?