2010-10-08 | 15:17:01

Bieber-Mania Stormar Israel



Den 16-årige tonåring Pop Idol som har tagit på listorna i USA är tänkt att utföra i Israel nästa sommar, enligt rapporter av samtal förs mellan Biebers agenter och producenter i Israel.

Bieber, född i Kanada, sköt in i musikbranschen vid späd ålder av 12 efter sin mor upp en video på sin son utför covers på YouTube. Förra året kom den unga popstjärnan ut med sitt första album, som har blivit hyllad världen.

Biebers judiska chef, Scooter Braun, gav nyligen en intervju till Yedioth Ahronoth i vilket han lovade att den unge heartthrob kommer att utföra i Israel. Nu verkar det att löftet verkligen kommer att bifallas. Inte mindre än sju chefer tävlar för förmånen att få Bieber att utföra innan en publik på Israel fans nästa sommar, eller kanske ännu tidigare i april.

Av kostnaderna för att Bieber till Israel uppskattas till $ 1.500.000 åtminstone, varav mellan $ 600,000 och $ 800,000 kommer att gå till stjärnan själv.

Affärsman Kobi Sidi föreslog idén att hålla en "fred konsert" i Yarkon Park för en publik på 60.000, inklusive president Shimon Peres. Ett annat förslag som två back-to-back föreställningar i Yarkon Park, liknande det som Madonna gjorde under sommaren 2009.

Oavsett om alla planer för en kommande konsert, accepterade Bieber nyligen ett erbjudande om att uppträda i Israel vid en privat ceremoni av en fransk miljonär. Inte så länge sedan, sångaren som utförs på en bar mitzvah-i USA för $ 1 miljon.

Som rapporterades nyligen i Yedioth Ahronoth, är samtal också förs i ett försök att föra judiska legenden och sångaren Barbra Streisand till Israel för en konsert planeras att hållas under sommaren 2011 på villkor att hon inte avbryta sina planer för enEuropeiska turné


Posted By Diana


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?