2010-11-22 | 16:47:41

Usher grät när Justin vann 4 AMA's

Getty Images


Usher visste Justin hade talang i samma ögonblick han lagt ögonen på pojken ... så för att se Justin ta hem fyra priser var otrolig (och tår-inducerande) för Usher!

Usher var så stolt över att se sin lilla kompis Justin Bieber vinna sin första fyra utmärkelser vid 2010 American Music Awards Den 21 november att han bröt ned med tårar av glädje! "Hela showen var en succé," den 32-åriga superproducer sade backstage. "The B man! För att se Justin, efter att ha fått denna skiljedom [Artist of the Year] innan, det var som en utanför kroppen upplevelse. Jag gråter inte ofta, men jag gjorde det! "

"Den första låten som han någonsin gjorde var" större "och det var ungefär som ett mantra, att göra allt större," Usher skröt. "Att vara konstnär är inte bara om att ha en framgångsrik album eller en framgångsrik skiva, eller har en ton av anhängare på Twitter eller en massa abonnenter på YouTube, vara en artist handlar om att hitta en artist utrymme som gör att du kan ge till dina fans och även för att bara göra otroliga musik. "

"Han hade talang. Han kunde sjunga, "Usher till. "En musiker på en mycket ung ålder kunde han spela gitarr, spela på tangenterna, spela trummor ... han är ytterst begåvad och jag [visste att jag skulle] älskar att vara isär om vad han skall bli och det är vad det är."

Usher undertecknade Justin att hans Raymond Braun Media Group (RBMG) under 2008 och hjälpte Justin landa en överenskommelse med Island Def Jam Music Group strax efter!


källa: hollywoodife.com



    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?