2010-11-18 | 16:06:33

tour poster säljs!

Så får detta: Justin Bieber nyligen lanserade BieberPix.com, en "Justin Bieber Tour Photography" hemsida full av (du gissade rätt) exklusiva Justin Bieber turné bilder.Fotot forum har exklusiva bilder av Justin, tagna av New York fotografen / filmfotografen Robert Caplin, och alla bilder finns att köpa. Ännu bättre, alla intäkter från bilderna går till en icke namngiven välgörenhet.

Ljud söt och oskyldig, eller hur? En cool, unik sak för fans att få tillgång till bilder på Justin Bieber? Ja, tänkte vi samma sak i början. Men vi måste säga något om några bilder i fotogalleriet ...

Justin Bieber shirtsless. Jag upprepar: Justin Bieber shirtless. I offentlig ställning.

De flesta av de fotogalleri består av bilder av Justin Bieber bara bein "Bieber - utför på scenen, rån för kameran, bär tröjor och ridning en Segway (?). Men så BOOM, från ingenstans två bilder visas i vår lilla Justin UTAN tröja. Du kan även se hans underkläder i en av dem! Awkward!

Jag vet inte, grabbar. Förra gången vi kontrollerade var Justin Bieber 16 år gammal.Är detta tyckas lite märkligt för någon annan? Justin Bieber har varit på livstycket-bärande tår, blinkande hans abs på Rihanna (vi kan inte säga att vi klandra honom).Det är en sak att se en bar överkropp bild av Justin på Internet, men det är helt annan att debitera $ 33 för en 24 "X36" att hänga i ditt rum.




    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?