2010-12-07 | 14:36:39

Justin och kim.k är den mest sökte på bing

Justin Bieber och Kim Kardashian har mycket gemensamt: De är båda Twitter rockstjärnor med över fem miljoner prenumeranter varje (! Biebs har sex), men de hade en fotosession tillsammans för Elle Magazine i Bahamas, och nu har de båda gjort Yahoo och Bing mest sökte listor för 2010. Oh yeah, och de har en ömsesidig förälskade i varandra.

Google kommer inte att släppa sin topp sökte ämnen förrän senare denna månad, men Kim Kardashian rensade upp på Bing i år. Hon är den mest populära sökt person, och toppade deras totala söklistan också. Justin kom i 7: e på sökmotorn mest populära folk lista, och 9 i den övergripande ämnen.
På Yahoo, rankad BP oljeutsläpp # 1 och VM tog tvåan position. Miley Cyrus landade i tredje - vilket gör henne mest sökte kändis på denna webbplats. Kim K. var inte långt efter på fjärde plats facket och Bieber slutade på # 8.

Så, vad mer behöver de två super kändisar har gemensamt? De kommer båda snart att artister med ett album. That's right: Kim Kardashian är passerar över från verkligheten tv-världen och försöka sin lycka i musiken biz.




    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?