2010-12-20 | 21:14:51

Han Ska Ändra Sin Stil :O

Justin Bieber vill vara mer som sina favorit hip-hop stjärnor, så han planerar en "macho" makeover. Han är avgudad av tjejer över hela världen tack vare sin silkeslena röst, snygga hår och pojkaktiga utseende. Dock sägs Justin vara medvetena om att hans popularitet kan avta när han åldrar, så har beslutat att börja förändra sitt utseende för att tilltala nya människor.

Han ser upp stjärnor som Kanye West och Akon, så man kan förstå om han vill gärna efterlikna deras stil. "Han är trött på hans Goody Twoshoes stil och vill döpa om sig med ett nytt macho utseende och annat sound", säger en källa. "Justin är envis om att han måste lämna clean-cut utseendet bakom sig".

Justin har redan trimmat sin signatur look, och har diskuterat att odla skägg eller mustasch. Han har också anställt en stylist för att uppdatera hans stil, och en personlig tränare för att hjälpa honom att bli biffigare. Han är också angelägen om att få en stor tatuering på hans bröst och arm, men hans mor Pattie Mallette är mindre förtjust i förslaget.

"Justin vill inte bli ensam lämnad", berättade källan till National Enquirer. "Han vet att när han blir äldre blir det svårare att vända sig till sin fanskara av unga flickor

Som ni ser så tkr inte jag det är så bra med den här nyheten men vi får väl vänja oss med det :/
Men e ändå lycklig för honom


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?