2010-08-29 | 08:38:15

Justin i 3D Och i CSI Kan Det Bli Bättre




Även om justin är bara en tonåring så har han redan ett ganska fullt och otroligt liv! Justin har skrivit en bok om sin plötsliga popularitet och boken kommer släppas senare i år, men det är inte allt!

Justin ska också göra en film om sitt livs historia och vet ni vad: filmen kommer vara i 3D! Hur häftigt är inte det?! Filmen kommer bland annat att innehålla några av Justins spektakulära live-shower och självklart kommer han spela sig själv. Filmen kommer ut nästa år på alla hjärtans dag helgen. Ja, vi vet.. ni kan knappt bärga er!


Vi anade att han skulle göra något liknande förr eller senare, men nu är det bekräftat, popsensationen Justin Bieber har fått sitt första skådespelarjobb! Och kan ni gissa var? På den populära serien CSI: Crime Scene Investigation! Justin kommer att göra sin debut på showens säsongpremiär den 23e September och en källa avslöjade vad för sorts roll han kommer spela:

"Jason McCann, en problemfylld tonåring som tvingas göra ett hemskt val gällande sin enda bror, ett val som leder honom till en explosiv konfrontation med CSIs"

Och bli inte helt galna nu, men det ser ut som om Justin kommer vara med i mer än ett avsnitt! En CBS representant sa att storyn inte kommer avslutas förrän senare i säsongen! Vi är helt mållösa! Tror ni att Justin kommer klara av det ? 


Posted by sana


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?